Πέμπτη

Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή του Ρουφ συνελήφθη ένα άτομο και πάνω του βρέθηκαν ένα πιστόλι και μία χειροβομβίδα


(Aνανέωση 01:00) Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή του Ρουφ συνελήφθη ένα άτομο και πάνω του βρέθηκαν ένα πιστόλι και μία χειροβομβίδα. Δύο άλλα άτομα που ήταν μαζί του κατάφεραν να διαφύγουν. Δεν είναι γνωστό κατά πόσον η σύλληψη αυτή σχετίζεται με την επίθεση ή ο συλληφθείς έχει σχέση με τρομοκρατική οργάνωση.

"Απάντηση" στις επικηρύξεις του υπουργού Μ.Χρυσοχοϊδη και στον Άρειο Πάγο, έδωσαν με τον δικό τους τρόπο πριν λίγο οι τρομοκράτες με καταιγισμό σφαιρών μάλλον από υποπολυβόλα ΜΡ-5 ή Scorpion (κατ'αλλες πηγές χρησιμοποιήθηκαν επιθετικά τυφέκια ΑΚ-47 Καλάσνικοφ) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής και θύματα έξι (!) αστυνομικούς.

Φεύγοντας πέταξαν και μια χειροβομβίδα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, τρεις - και όχι δύο όπως αρχικά είχε λεχθεί - άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πλησίασαν στην είσοδο του τμήματος και πυροβόλησαν κατά του σκοπού και ενός ακόμη αστυνομικού. Από τα πυρά των δραστών τραυματίστηκε σοβαρά ο ένας εκ των δύο αστυνομικών, ενώ άλλοι δύο αστυνομικοί, που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, δέχθηκαν πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία..(διαβαστε τη συνεχεια εδω...http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=9395&Itemid=139)