Πέμπτη

Το ΚΚΕ ξαναβρίσκει τον ανθελληνικό εαυτό του


O Περισσός υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά των Ελλήνων εργατών! Λίγους μόλις μήνες μετά το κάψιμο της Αθήνας από στοιχεία της άκρας αριστεράς σε αγαστή συνεργασία με αλλοδαπούς πλιατσικολόγους και ενώ το ΚΚΕ εισέπραξε τότε τα εύσημα για την υπεύθυνη στάση του (ξεγελώντας είναι η αλήθεια πολύ κόσμο), σήμερα αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η πραγματική φύση του κόμματος αυτού της εθνικής προδοσίας.
Το ΚΚΕ, μέσω του ΠΑΜΕ, συντάσσεται με τους λαθρομετανάστες, χέρι-χέρι με τους βιομηχάνους που δεν θέλουν να πληρώνουν εισφορές και ψάχνουν για φτηνά εργατικά χέρια, το διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο και τον εθνομηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ! Και όλα αυτά τα κάνει το ΚΚΕ, μαχαιρώνοντας στην καρδιά τον Έλληνα εργάτη, που βλέπει τους αλλοδαπούς να του παίρνουν τις δουλειές αλλά και να ρίχνουν δραματικά τα μεροκάματα.

Υπέρ της λαθρομετανάστευσης οι κομμουνιστές
Στην ιστοσελίδα του 9,84, διαβάσαμε την παρακάτω είδηση: «Επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή στο λιμάνι της Χίου, όταν διαδηλωτές, μέλη της Χιακής Επιτροπής Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μέλη του ΠΑΜΕ, εμπόδισαν την είσοδο δυο λεωφορείων που μετέφεραν 60 παράνομους μετανάστες από το Κέντρο Κράτησης Μερσινίδιου Χίου στο πλοίο "Θεόφιλος"». Είναι πλέον φανερό ότι το ΚΚΕ δεν διάβασε σωστά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του 2009. Δεν κατάλαβε τους λόγους της εκλογικής καθίζησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Περισσός όμως, ο οποίος προσπαθεί δήθεν να διαφοροποιηθεί από την Κουμουνδούρου, δεν παύει να αναδεικνύει με την πολιτική του πρακτική πόσο μοιάζει στον ΣΥΡΙΖΑ. Και παρέλαβε τη σκυτάλη της υπονόμευσης του εθνικού κορμού από την Κουμουνδούρου, προσφέροντας το μηχανισμό του στην εξυπηρέτηση των επιταγών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το δικό μας συμπέρασμα είναι ότι το διεθνιστικό ΚΚΕ, παραμένει ένα βαθύτατα ανθελληνικό κόμμα. Με την απόπειρα να ενισχύσει τους λαθρομετανάστες, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι απώτερη επιδίωξή του, είναι η διάλυση του εθνικού κορμού.

ΚΚΕ κατά... Καρλ Μαρξ και Ελλήνων εργατών!
Στις 4 Μαΐου του 1866, ο Καρλ Μαρξ προειδοποίησε για λογαριασμό του Κεντρικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Εργατών τους Σκωτσέζους εργάτες για την απόπειρα των εργοδοτών στο Εδιμβούργο να σπάσουν το μέτωπο των εργαζομένων, φέρνοντας εργάτες από τη Γερμανία. Τι είπε ο Μαρξ; «Το ζητούμενο δεν είναι μόνο ν' ανέβουν οι μισθοί στα επίπεδα των διαρκώς αυξανόμενων τιμών των μέσων επιβίωσης αλλά να μπει ένα τέλος στην υπερβολικά σκληρή μεταχείριση των εργατών σ' αυτόν τον κλάδο της βιομηχανίας. Οι εργοδότες κοίταξαν πως θα ματαιώσουν αυτό το σχέδιο, φέρνοντας εργάτες από το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Ελβετία». Και είναι κατηγορηματικός: «ο σκοπός αυτής της εισαγωγής εργατών είναι ο ίδιος με την εισαγωγή Ινδών κούληδων στην Τζαμάικα, δηλαδή η διαιώνιση της μισθωτής σκλαβιάς». Τόνισε μάλιστα ότι «αυτοί οι ίδιοι οι νεο-εισαγόμενοι εργάτες, όντας τελείως αβοήθητοι σε μια ξένη χώρα, θα βυθιστούν σύντομα στο επίπεδο του παρία». Άντε...

ΚΚΕ=ΣΥΡΙΖΑ
Οι ιδεολογικές παλινδρομήσεις του ΚΚΕ ή η απομάκρυνσή του από τα όσα διακήρυξε ο Καρλ Μαρξ, δεν μας ενδιαφέρουν. Αυτό είναι δικό τους, εσωτερικό πρόβλημα, όπως και το πώς θα το λύσουν. Όμως, η παρέμβαση του ΠΑΜΕ υπέρ παρανομούντων λαθρομεταναστών, νταβατζήδων, εμπόρων ναρκωτικών και πάσης φύσεως κακοποιών που δραστηριοποιούνται στην πέριξ της Ομόνοιας περιοχή, αφορά στους πάντες.
Αφορά στους κατοίκους της περιοχής (αλλά και πολλών άλλων περιοχών της χώρας), οι οποίοι πλήττονται από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και βλέπουν την πόλη τους να παρακμάζει σε όλα τα επίπεδα (γεμάτη τα βράδια από Νιγηριανές πόρνες που σκορπούν το θάνατο), αφορά στους Έλληνες εργάτες που βλέπουν τις δουλειές τους να χάνονται και τα μεροκάματά τους να πέφτουν λόγω της παρουσίας «προθύμων» λαθρομεταναστών, αφορά στις Ελληνίδες που βιάστηκαν από αλλοδαπούς και στα θύματα γενικότερα της εγκληματικότητας όσων δεν σέβονται τη φιλοξενία μας.


http://www.elkosmos.gr