Πέμπτη

ΣΟΚ !! ΡΕΚΟΡ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ σε ληστείες και δολοφονίες


Συνεχίζεται ο...πολυπολιτισμικός παράδεισος:ΡΕΚΟΡ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ σε ληστείες και δολοφονίες!!!

ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ Η "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΚΗ,ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!

Οχι,δεν τα βγάζουμε απ'το μυαλό μας εμείς οι "φασίστες":είναι ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ,όπως δημοσιεύονται στα σημερινά "Νέα":

"Σε ληστείες με θύματα πολίτες παρουσιάζεται μεγαλύτερη έξαρση και αν ακολουθήσουν αυτή την ανοδική πορεία, θα σημειωθεί ρεκόρ δεκαετίας. Μεγάλη αύξηση, ακολουθώντας τη συνεχή αυξητική πορεία της τελευταίας τετραετίας- παρουσιάζουν οι κλοπές- διαρρήξεις καθώς και οι κλοπές οχημάτων. Σοβαρή αύξηση παρουσίασαν φέτος το πρώτο εξάμηνο και οι δολοφονίες, ενώ αρκετές από αυτές έγιναν με κίνητρο τη ληστεία. Στις γειτονιές της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., εκδηλώνεται το 80% των ληστειών και των κλοπών- διαρρήξεων. Εγκληματικότητα παρατηρείται σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας.

ΥΨΗΛΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ,σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας, η συμμετοχή των αλλοδαπών σε συγκεκριμένα βαριά αδικήματα, ληστείες, κλοπές - διαρρήξεις, ανθρωποκτονίες και βιασμούς.Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, παρουσιάζουν στην παραχάραξη (98,78%), τις πλαστογραφίες (95,67%) και τις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%)."
Για να προλάβουμε διάφορους καλοθελητές της...προόδου,τονίζουμε ότι μόνο απαρατήρητη δεν περνάει η υψηλή συμμετοχή Ελλήνων σε εγκληματικές πράξεις:είναι απολύτως καταδικαστέα και ανησυχητική.Όμως,εστιάζουμε στην αντίστοιχη των αλλοδαπών,επειδή κάποιοι θέλουν να μας βγάλουν σώνει και καλά "ρατσιστές",ενώ η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των ξένων αποτελείται από εγκληματίες!!!

Και ναι,μπορεί στην "κλασική" εγκληματικότητα να ειναι ξένοι σχεδόν οι μισοί,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ...ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ;ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ CD/DVD,ΤΣΑΝΤΕΣ,ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ,ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΗΦΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ...ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ "20% ΤΟΥ ΑΕΠ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ";ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ!

Όσο για τον προστάτη των λαθρομεταναστών Πάκη,του ευχόμαστε και νέες επιτυχίες!Σίγουρα πίνουν νερό στ'όνομά του οι εγκληματίες και ειδικά οι "φιλήσυχοι πρόσφυγες"!Κράτα γερά Προκόπη!Το παρεμπόριο και η εγκληματικότητα είναι η καλύτερη διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό!Όχι στις πολιτισμένες χώρες,μη γελιέστε...αλλά στο Πακιστάν,το Αφγανιστάν,το Μπαγκλαντές και άλλες τέτοιες...νέες αγορές!

Πηγή:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/08/blog-post_13.html