Κυριακή

Αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους από το Φθινόπωρο ...


Αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους από το Φθινόπωρο δηλώνουν οι κάτοικοι των Εξαρχείων, αξιώνοντας την άμεση απομάκρυνση.......... του ΟΚΑΝΑ από την περιοχή τους και την αναβάθμιση της πλατείας.Αυτό προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Ανδρέας Κουτρουμπέλης, μέλος του ΔΣ του συλλόγου κατοίκων και επαγγελματιών Εξαρχείων, αφήνοντας παράλληλα ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθούν και νομικά, μέσω ποινικών διώξεων.
«Το κεντρικό πρόβλημα για τα Εξάρχεια είναι ότι δεν υπάγονται στην Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτρουμπέλης και χαρακτήρισε «αστειότητες» τα μέτρα για τους τοξικομανείς. «Οι τοξικομανείς χρειάζονται μεθαδόνη και όχι πλύσεις με χλωρίνη. Αυτή τη στιγμή η μόνη θεραπεία είναι οι έμποροι που τους περιμένουν στην πλατεία για να τους δώσουν τη δόση», είπε.

Τραγική είναι και η αστυνόμευση στην περιοχή. Σύμφωνα με τον κ. Κουτρουμπέλη, ιδιώτης κατάφερε να συλλάβει και να παραδώσει στην Αστυνομία ένα άτομο, το οποίο – όπως αποδείχθηκε- είχε κάνει 8 ληστείες στην περιοχή.

Τέλος, ο κ. Κουτρουμπέλης εξαπέλυσε πυρά και κατά του δήμου Αθηναίων, χαρακτηρίζοντας «τραγική» την παρουσία του στην πλατεία. Όπως είπε, «το μόνο που έκανε ο δήμος ήταν να βάλει μία βρύση στην πλατεία, επειδή όλες οι πλατείες των ευρωπαϊκών πόλεων είθισται να έχουν μία βρύση στις πλατείες τους». Αποτέλεσμα, κατέληξε ο κ. Κουτρουμπέλης, είναι να γίνεται συνωστισμός στη βρύση από ναρκομανείς και άστεγους που περιμένουν να πλυθούν.


πηγή SKAI
http://eglimatikotita.blogspot.com