Παρασκευή

Εγκληματικότητα


Επίθεση με σκεπάρνι από άγνωστο που της κατάφερε 10 χτυπήματα, προκειμένου να της αποσπάσει τα μόλις 15 ευρώ που είχε μαζί της, δέχθηκε το πρωί της Κυριακής βγαίνοντας από το σπίτι της για τον καθημερινό της περίπατο μια 56χρονη γυναίκα στην Ερέτρια της Εύβοιας. Ο δράστης που απ’ ό,τι φαίνεται παρακολουθούσε τις κινήσεις της γυναίκας, η οποία μένει μόνη της, της έστησε καρτέρι έξω απ’ το σπίτι της και αφού την χτύπησε, την άφησε ημιλιπόθυμη και εξαφανίστηκε με την τσάντα της στα χέρια.
Την 56χρονη βρήκαν αιμόφυρτη στην είσοδο της αυλής του σπιτιού της γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο και την μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, δεν έχουν καταγράψει άλλη παρόμοια επίθεση στην περιοχή, εκφράζοντας την έκπληξη τους για τον ληστή με το σκεπάρνι.






Ληστείες σε Αργυρούπολη και Εξάρχεια

Δύο ένοπλοες ληστείες σημειώθηκαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη και σε ΕΛΤΑ στα Εξάρχεια.
Η ληστεία στην Aspis Bank σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί, όταν ένα άτομο με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και τους λιγοστούς πελάτες και αφαίρεσε από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό. Η ληστεία στο υποακατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδο Ζαϊμη και Δεληγιάννη, σημειώθηκε το μεσημέρι, όταν δύο άτομα με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.






Θρασύτατη ληστεία δυο αλβανών σε κοσμηματοπωλείο της Θεσσαλονίκη

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε πρωί-πρωί την Τρίτη σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έκπληκτοι οι περαστικοί στην οδό Τσιμισκή είδαν λίγο μετά τις 10:00 δύο αλβανούς να βάζουν κουκούλες και να εισβάλουν στο κατάστημα, αφού πρώτα έσπασαν την πόρτα. Ο ένας από τους δύο αλβανούς ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη απειλώντας τον με ένα όπλο, ενώ ο συνεργός του άρχισε να αδειάζει όσο πιο γρήγορα μπορούσε τη βιτρίνα. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών οι δράστες παραμένουν άφαντοι.






Σκότωσε τα παιδιά της και έπεσε στις ρόδες αυτοκινήτου

Τα δυο παιδιά της, 10 και 8 χρόνων, φέρεται να σκότωσε 35χρονη μητέρα από την Αλβανία χθες το πρωί στην Ελευσίνα, πριν πέσει στις ρόδες αυτοκινήτου για να αυτοκτονήσει.
Η 35χρονη γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αλλά απέφευγε να ζητήσει ιατρική βοήθεια, όπως τουλάχιστον υποστήριξαν Αλβανοί συγγενείς της οικογένειας στην τηλεόραση της χώρας τους. Πριν από μια εβδομάδα, η οικογένεια είχε μετακομίσει από τη Λάρισα, όπου εργαζόταν ο σύζυγος, στην Ελευσίνα, για να βρίσκονται κοντά στους συγγενείς τους.


http://www.facebook.com/group.php?gid=98996753483